CELE MAI MICI PREȚURI DIN ROMÂNIA!

 

Livrare si Retur

 

Informații livrare

Livrarea produselor se face pe tot teritoriul Romaniei prin firmele de curierat Fan Courier, Urgent Curier, DPD COurier, Sameday.

Comenzile pentru produsele nepersonalizate, plasate in intervalul luni-vineri, vor ajunge la destinatie intr-un interval de 24 ore – 48 ore

Comenzile facute vineri (dupa ora 16.00), sambata sau duminica, vor fi livrate in zilele de marti sau miercuri ale saptamanii urmatoare.

Comenzile pentru produsele la comanda (perdele si draperii) timpul de realizare, respectiv livrare, este de 5 – 7 zile lucrătoare.

In perioada sarbatorilor si pe parcursul desfasurarii unor campanii comerciale (de tipul BlackFriday), durata maxima de livrare a unei comenzi poate creste la cinci zile lucratoare. Orice intarziere mai mare de acest interval nu este responsabilitatea noastra, ci a firmei de curierat.

Pretul transportului va fi urmatorul:

• Pentru livrarea comenzilor pe teritoriul Romaniei, în zona de acoperire a curierului, tariful este standard, de 29 lei. 

• Pentru comenzile ce depasesc 1,000 lei transportul este gratuit.

Comenzile se pot ridica direct din magazinul nostru din Bld. Chișinău, nr.1, sector 2, București în mod Gratuit!

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale. Costul procesării este fix, în timp ce costul transportului poate varia în funcție de greutatea totală a pachetului. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costuri de livrare.

Momentan, plata se va face cu numerar la livrare sau ordin de plată

 

Politica de retur

 

Toate produsele achizitionate online, cu exceptia perdelelor si draperiilor realizate la comanda, se pot returna in maximum 14 zile de la primire.

Produsul trebuie sa nu aiba urme de utilizare (zgarieturi, deteriorari, accesorii lipsa, etc.) si va fi returnat in ambalajul original.

Contravaloarea produselor se va returna in maximum 30 de zile.

Costul transportului pentru returul produselor va fi suportat de catre client.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

OG 130/2000 Art. 4. – (1) b) conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de denuntare unilaterala, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.

Daca doresti sa anulezi o comanda, ne poti suna la numarul de telefon: 0769 695 721 sau poti trimite mail la comenzi@comenzi.ro cu precizarea ca doresti sa anulezi comanda. In cel mai scurt timp vei fi contactat pentru solutionare.

Site-ul www.decorelle.ro comercializeaza in principal produse personalizate dupa specificatiile clientilor, care se incadreaza in exceptiile privind dreptul de retragere prevazute de articolul 16 al OUG. 34/2014 referitoare la contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale. Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, in cazul in care consumatorul (Cumparatorul) opteaza pentru achizitionarea unor produse personalizate in mod clar, confectionate dupa specificatiile indicate de catre consumator (Cumparator), produsele suferind astfel modificari la cererea Cumparatorului, acesta accepta faptul ca produsele de acest fel nu se returneaza si nu se pot inlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare. Majoritatea produselor comercializate pe site-ul www.decorelle.ro intra sub incidenta acestei exceptii, fiind personalizate in mod clar, dupa specificatiile prezentate de consumator (Cumparator). O.G. 34/2014 poate fi consultata aici.

In cazul produselor nepersonalizate, potivit legislatiei in vigoare, Cumparatorul are dreptul sa notifice în scris, printr-o declaratie neechivoca facuta pe un mediu durabil (hartie – prin posta, email – pe adresa contact[at]decorelle.ro) dar și în secțiunea “Comenzi” din “Contul meu”, click pe comanda pla care doriți returul, iar acolo veți găsi cererea de retur pe care o veți completa și trimite, în termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica a produsului.

 

Close Coșul meu
Close Favorite
Recently Viewed Close

Close
Meniu navigare
Categorii